Haber

“Kendi Yolumda” filmi gala gösteriminde izleyiciyle buluştu

Ömer Faruk Sorak’ın yönettiği “Kendi Yolumda” filminin galası Kanyon Paribu Cineverse’te gerçekleştirildi.

Gökhan Özoğuz, Gökçe Bahadır, Okan Uğraşlar, Ferit Aktuğ, Hakan Özoğuz, Çağatay Aras, Tamer Levent, Suzan Aksoy, Tuncer Salman ve Erkan Can’ın rol aldığı yapım, 25 Kasım’da vizyona girecek.

Gösterim öncesi sinema grubuyla birlikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan direktör Ömer Faruk Sorak, “Aslında buradaki karakterlerin hepsi, adı Kendi Yolumda olan bir filmde, ‘Ben de kendi yolumda yürüyorum ya da yürüyeceğim’in kararını veren, bu kararın eşiğinde olan insanları temsil ediyor. Birlikte çalıştığım bütün oyuncu arkadaşlarım o kadar güzel bir performans çıkardılar ki. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Başrol oyuncusu ve Athena kümesinin solisti Gökhan Özoğuz, salgın hasebiyle geç vizyona giren sineması 3 yıl evvel yaptıklarını aktararak, “Hakikaten hala rüya gibi. Filmin sonunda değerli ağabeylerim, kardeşlerimle beraber çok güzel bir şey yaptık. İnşallah herkes beğenir. Çok samimi, doğruları içinde barındıran, çok direkt bir film oldu. Biraz interval yani gülerken ağlamaya dönebiliyor. Ağladıktan sonra acayip heyecanlanıp tekrar kahkaha atabiliyorsunuz. Böyle bir sakıncası var ama hepsinin (tüm ekibin) ellerinden çok güzel bir şey çıktı. Umut ediyorum çok güzel olacak.” sözlerini kullandı.

Müthiş bir grupla çalıştıklarını aktaran Özoğuz, Çağatay Aras’ın başarılı oyunculuğuna da değinerek, “Ben 3 günde bitiremedim, onlar bir saatte bitirdi işlerini. Gerçekten enteresan bir şekilde, doğuştan oyuncu olmak diye bir şey varsa Çağatay’da o denli bir şey var ve çok düzgün bir müzisyen. Sinemada çalınan bağlamayı kendisi çalıyor. Bir arada türküler, deyişler çalıp söyledik. Ondan ötürü sinemanın içinde enteresan bir bel kemiği oluştu. Biz bu türlü bir şeyi bu kadar planlamıyorduk. Bir anda aldı götürdü.” diye konuştu.

Ünlü isimler yoğun ilgi gösterdi

Oyuncu Gökçe Bahadır da filmde emeği geçenlere ve Gökhan Özoğuz’a teşekkür ederek, “Ne kadar naif, ne kadar ismi üstünde, kendi yolumda. Güleceğiz, hüzünleniyoruz, sonra yeniden gülüyoruz, sonra biraz düşünüyoruz. Velhasıl izlemesi çok keyifli bir sinema oldu.” dedi.

Müzisyen Hakan Özoğuz da filmde yer aldığı için kendini şanslı gördüğünü aktararak, “İlk kere bu türlü bir şeye kalkıştık. Başlamadan evvel diğer bir haldeydim, başladıktan sonra bu vakit içinde diğer bir halde oldum. Bu değişim de devam edecek lakin daima düzgüne hakikat umuyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Oyuncu Erkan Can, çorbada tuzu olduğunu belirtirken, Ferit Aktuğ da bir yol filmi olduğunu dile getirdi.

Tuncer Salman ise güzel bir yola çıktıklarını söyleyerek, “Çok keyifli. Sıcağı sıcağına seyredilmedi fakat ortada 3 yıl geçtikten sonra oldu. Ben de birinci kere izleyeceğim. Neredeyse sinemanın konusunu unuttuk, Erkan ağabeyin dediği üzere. İnşallah hoş bir iştir. İyi olsun.” diye konuştu.

Ali Kobanbay’ın senaryosunu yazdığı filmin yapımcılığını ise Athena Sanat üstlendi.

Galaya aralarında Cem Yılmaz, Kenan Doğulu, Beren Saat, Şebnem Dönmez, Can Bonomo, Derya Alabora, Akasya Aslıtürkmen ve Derya Köroğlu’nun da yer aldığı çok sayıda ünlü isim katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu